۰

مروری کلی بر قطعات اجاق گاز و نگهداری آن‌ها

 اجاق گاز یک وسیله معمولی است که در خانه ها و آشپزخانه های تجاری یافت می شود. نقش مهمی در فعالیت های آشپزی ایفا می کند و جزء ضروری هر آشپزخانه ای است. وظیفه اصلی اجاق گاز تولید گرما و توزیع یکنواخت آن در سطح پخت و پز آن است. این گرما بسته به نوع اجاق گاز توسط مشعل های گازی یا المنت های حرارتی الکتریکی تولید می شود. اجاق‌های گازی از گاز طبیعی یا گاز مایع به عنوان منبع سوخت استفاده می‌کنند، در حالی که اجاق‌های برقی برای تولید گرما به برق متکی هستند.

اجاق گاز دارای بسیاری از اجزای ضروری در خود است که به دستگاه اجازه می دهد تا با خیال راحت و کارآمد کار کند. دانستن قسمت های مختلف اجاق گاز برای ایمنی، عملکرد، نگهداری، بهره وری انرژی و تطبیق پذیری آشپزی بسیار مهم است. این به کاربران اجازه می دهد تا اجاق گاز را به طور مؤثر کار کنند، مشکلات را عیب یابی کنند و تجربیات آشپزی خود را بهینه کنند و در عین حال از یک محیط آشپزی ایمن و لذت بخش اطمینان حاصل کنند. 

در اینجا جزئیات کاملی در مورد قطعات اجاق گاز و نکات تمیز کردن و نگهداری آنها را خواهیم دید . 

 

قطعات اجاق گاز

1. صفحه اجاق گاز:

این سطح صاف بالای اجاق گاز است که در آن پخت و پز انجام می شود. معمولاً دارای چندین شعله یا المنت گرمایشی است که در آن قابلمه ها و تابه ها قرار می‌گیرند. در مقایسه بین صفحه های شیشه‌ای با استیل می‌توان گفت: اجاق گاز استیل استحکام و دوام بیشتری نسبت به اجاق شیشه‌ای دارد. از طرف دیگر تمیز کردن و نگهداری آن مشکل‌تر است. همچنین با توجه به مقاومت حرارتی شیشه سخت شده، یک صفحه گاز شیشه ای توزیع یکنواخت گرما را ارائه می دهد و سرعت گرمایش و سرمایش بهتری دارد. هنگامی که کودکان در اطراف شما هستند، محفظه مهر و موم شده به عنوان یک لایه ایمنی برای کنترل گرما عمل می کند. از این رو، اگر به طور تصادفی به آن دست بزنند، کمتر دچار سوختگی می شوند.

 

2. سرشعله ها:

این اجزای دایره ای یا مستطیلی شکل روی اجاق گاز هستند که برای پخت غذا در قابلمه ها و تابه ها شعله یا گرما تولید می کنند. اجاق‌های گازی دارای سرشعله هستند، در حالی که اجاق‌های برقی دارای عناصر گرمایشی الکتریکی هستند. از اجزای مهم سرشعله، پولک لعابی سرشعله است که وظیفه آن توزیع یکنواخت شعله زیر ظرف است. آن‌ها با هدایت جریان گاز به ایجاد یک شعله پایدار و یکنواخت کمک می‌کنند و معمولا از مواد بادوامی مانند چدن با پوشش لعابی یا فولاد ضد زنگ ساخته می‌شوند.

 

3. دستگیره های کنترلی:

دستگیره‌ها یا صفحه‌هایی که روی پانل جلویی اجاق گاز قرار دارند برای تنظیم تنظیمات حرارتی برای هر مشعل یا المنت گرمایشی استفاده می شوند. آنها به شما اجازه می دهند حرارت را کم یا زیاد کنید یا مشعل را کاملا خاموش کنید. 

 

4. فر:

فر محفظه ای در زیر صفحه است که برای پخت، کباب کردن و کباب کردن استفاده می شود. با در محصور شده و داخل آن قفسه هایی برای قرار دادن غذا تعبیه شده است. 

 

 

 

 

 

تمیزکردن و نگهداری اجاق

 

پس از هر بار استفاده، سطح اجاق گاز را با یک پارچه یا اسفنج نرم پاک کنید تا هرگونه ریزش یا پاشیده شدن آن از بین برود. این کار از تجمع کثیفی جلوگیری می کند.

دستگیره های کنترلی را بردارید و آنها را جداگانه تمیز کنید. از یک پارچه نرم و مرطوب برای پاک کردن پنل کنترل استفاده کنید و هرگونه چربی یا ریخته شده را پاک کرده و قبل از قرار دادن مجدد روی اجاق گاز خشک کنید.

برای اجاق های شیشه ای یا سرامیکی صاف، قبل از تمیز کردن، اجازه دهید کاملا خنک شوند. از یک پاک کننده غیر ساینده که مخصوص سطوح شیشه ای یا سرامیکی طراحی شده است استفاده کنید.

 

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده

دسته‌بندی‌ها

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید